roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Academie

Kamprechter C

Als kamprechter C draag je de verantwoordelijkheid voor het veilig en eerlijk verloop van niet-nationale tijdraces. Kamprechters C zijn vaak mensen uit de regio, die hart hebben voor de roeisport en het leuk vinden om op hun eigen vereniging of in de buurt roeiwedstrijden te ondersteunen.

Wat houdt de opleiding in?

Om als Kamprechter C te kunnen optreden moet je korte e-learning (+/- 2 uur) volgen. In de e-learning worden de e voor niet-nationale tijdraces relevante onderdelen van het Reglement voor Roeiwedstrijden op een leuke manier toegelicht en oefen je met een aantal praktijksituaties. Iedereen van 16 jaar of ouder kan Kamprechter C worden.

Interesse in deze opleiding?

Enthousiast geworden? Je kunt op ieder moment starten met de e-learning door je aan te melden voor de cursus via mijn.roeien. Houd hiervoor je KNRB-licentie nummer bij de hand (ieder verenigingslid heeft deze ontvangen). Geen lid van een roeivereniging maar toch mee willen helpen? Geen probleem! Je kunt eenvoudig zelf een account aanmaken in mijn.roeien.nl en daarmee inloggen.

Vragen? Neem gerust contact op via [email protected].