roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Vacature: Hoofdcoach gezocht bij ZSR Boreas

Studenten roeivereniging ZSR Boreas zoekt per direct een hoofdcoach met een passie voor de roeisport en de toewijding om de wedstrijdroeiers naar een hoger niveau te tillen. Voorkeur gaat uit naar een hoofdcoach met RC3 of een vergelijkbare ervaring.

Boreas heeft een kleinschalige wedstrijdselectie. Het is een enthousiaste groep die serieus traint en graag verder hun roeivaardigheden wil ontwikkelen.

De hoofdcoach wordt ondersteund door een team van vrijwillige coaches. De hoofdcoach werkt samen met de wedstrijdcommissaris, het aanspreekpunt binnen het bestuur van ZSR Boreas, en eventueel de voorzitter.

Als hoofdcoach ben je verantwoordelijk voor:

  • Begeleiding: Je biedt coaching aan onze roeiers en coaches.
  • Planning: Je ontwikkelt training en wedstrijd plannen die aansluiten op zowel deindividuele roeiers als de ploeg en vereniging doelstellingen.
  • Teamversterking: Je werkt samen met een team van toegewijde vrijwillige coachesom een positieve en doelgerichte omgeving te creëren.

Bij onze vereniging staat teamwork centraal. Wij geloven dat samenhorigheid de basis vormt van onze succesvolle prestaties, en we zoeken iemand die deze visie deelt. Onze ideale coach is iemand die in staat is om sterke relaties op te bouwen met onze roeiers en coaches.

Ben jij geïnteresseerd in deze positie en denk je dat jij de perfecte coach zou zijn voor onze wedstrijdselectie? Stuur dan een berichtje naar Maxime Bezemer, onze wedstrijd commissaris, per email: [email protected].