roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Vacatures Juniorencommissie

Om het doel ‘100% meer junioren aan het roeien in 2025’ te halen zoekt de KNRB Juniorencommissie versterking. Ben jij enthousiast over de breedtesport junioren en 1 à 2 uur per week beschikbaar? Dan zoeken we jou!

Vacature: Competitie coördinator ZRB

Voor de functie als competitie coördinator ZRB heb je een aantal taken. Allereerst zorg je voor het onderhouden van de contacten met de verenigingen in de regio. Daarnaast is het jouw taak om de planning voor de competitiewedstrijden te coördineren. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat alle wedstrijden op een efficiënte manier gepland worden, rekening houdend met de beschikbaarheid van de clubs en andere relevante factoren. Verder organiseer je vier keer per jaar een regiobijeenkomst. Tot slot is een belangrijke taak het enthousiasmeren van junioren en coaches. Je speelt een actieve rol in het motiveren en stimuleren van zowel de jonge roeiers als de coaches binnen de regio.

Vacature: Opvang projectleiders

Als opvang projectleiders denk je mee en help je bij de uitwerking van nieuwe projecten om de junioren aan het roeien te krijgen en te houden. Voorbeelden van onderwerpen zijn clubcultuur, kader, kennis en plezier.

Vacature: Nieuwsbrief redacteur

De junioren nieuwsbrief komt 10 keer per jaar uit. Hiervoor zoeken we mensen die het leuk vinden om te helpen met het maken van de content voor in de nieuwsbrief.

Bij interesse en/of vragen over een van bovenstaande vacatures kun je contact opnemen via [email protected].