Visual

Aanbod voor verenigingen

Subsidie

De mogelijkheden voor het aanvragen van subsidies verschillen per provincie en per gemeente en zijn gericht op verschillende doelgroepen en aandachtsgebieden.
De provincie Overijssel heeft sinds kort de subsidieregeling “Samen voor Elkaar” voor maatschappelijke initiatieven die bijdragen aan meer sporten en bewegen in Overijssel.

Heb je als vereniging al een login voor Kenniscentrum Sport? Doorzoek dan eens hun database Sportsubsidie.

Stimuleringsbudget

Het sportstimuleringsbudget genzeloos actief is nog beschikbaar tot en met 2018! Sport- en beweegaanbieders kunnen de voorwaarden voor de aanvraag en het aanvraagformulier downloaden via www.grenzeloos-actief.nl. Het stimuleringsbudget dat beschikbaar is voor het uitbreiden en versterken van sport- en beweegaanbod wordt uitgekeerd via NOC*NSF en bedraagt maximaal € 950 (inclusief btw) per sport- en beweegaanbieder. Let op: bij de aanvraag is altijd instemming van de contactpersonen van sportbonden en/of van regiocoaches/ provinciaal consulenten nodig.

De verhalen van No Limits Gym in Nieuwerkerk aan den IJssel, Rolstoelbasketbalvereniging Early Bird in Purmerend en Volleybalclub Hoofddorp geven een mooi beeld hoe je als sportaanbieder het sportstimuleringsbudget van Grenzeloos Actief in kunt zetten.

‘Meer sponsors in kortere tijd’ (MSKT) en ‘Meer vrijwilligers in kortere tijd’ (MVKT)

Door middel van een uniek E-Learning platform volgen jullie stap voor

stap de methode op weg naar meer sponsors of vrijwilligers. Jullie staan digitaal in contact met de persoonlijke cursusleider. Eén keer in de maand heeft de werkgroep een telefonisch consult met de cursusleider om de voortgang te bespreken. Dankzij het E-Learning platform kan de werkgroep zelfstandig werken en projectmatig werken wanneer dat de werkgroep uit komt.

Klik op de online cursus waarin je geïnteresseerd bent en lees alle info!

Reacties naar aanleiding van de workshops op het Nationaal Roeicongres 2017:

“Een hele inspirerende spreker met goede ideeën.”

“Een zeer waardevolle workshop, sluit goed aan bij wat we willen als vereniging.”