Visual

AH Sportactie

NOC*NSF en Albert Heijn werken samen om een actieve levensstijl voor iedere Nederlander toegankelijker te maken. Om dit doel te bereiken organiseren zij samen met de sportbonden, gemeenten en duizenden gastvrije sportclubs, voor de tweede keer de AH Sportactie. Van 17 t/m 30 september 2018 kunnen klanten van AH sportcredits sparen bij alle AH winkels (m.u.v. AH-to-go). Daarmee kunnen zij op een laagdrempelige manier allerlei sporten uitproberen.

Vorig jaar heeft een aantal roeiverenigingen deelgenomen. Liefst 300 potentiële leden zijn in een roeiboot gestapt! Wil jouw vereniging dit najaar ook de deur openen voor nieuwe leden?

Doe mee en verwelkom nieuwe leden!

  • Schrijf je vereniging vóór 17 september in via www.clubprofiel.nl.
  • Van 17 september t/m 24 november kunnen potentiële roeiers zich inschrijven voor jouw roeiactiviteit via www.ahsportactie.nl
  • Weet je al wanneer jij roeiactiviteiten aan gaat bieden? In september en oktober, of ook nog in november?

Handige documenten

  • De instructiemanual AH Sportactie 2018. Hierin vind je praktische informatie over de actie, hoe het werkt, wat je moet doen om je actie aan te melden, een aantal tips van roeiverenigingen en nog veel meer.
  • Kennismakingslessen. Een handige handleiding voor het verzorgen van 3 tot 5 lessen.

Gratis ansichtkaarten

  • Voor alle deelnemende roeiverenigingen aan de AH Sportactie 2018 ligt er een prachtige set van 5 verschillende roeiansichtkaarten klaar. Vul het formulier in via deze link en ontvang gratis honderd ansichtkaarten voor eigen promotie. Kaarten aanvragen kan tot en met 19 augustus!

Vragen?

  • Met inhoudelijke vragen over de AH Sportactie kun je terecht bij NOC*NSF via clubsupport@nocnsf.nl.
  • Voor roeigerelateerde vragen kun je terecht bij de afdeling Sportparticipatie van de KNRB, info@knrb.nl.

De Nationale Sportweek 2019 staat gepland voor vrijdag 20 t/m zondag 29 september of en op welke manier er weer een AH actie komt in die periode wordt in de loop van 2019 bekend.