Aegon Nationaal Roeicongres 2019

Informatie over de workshops van het Aegon Nationaal Roeicongres 2019

De inschrijving voor het Aegon Nationaal Roeicongres is gesloten. Afmelden of wijzigen van de inschrijving kan via de link in de bevestigingsmail. Voor verdere vragen kunt u mailen naar sportparticipatie@knrb.nl.

Met elkaar de schouders eronder

Op zaterdag 26 januari 2019 vindt het Aegon Nationaal Roeicongres plaats in Den Haag. Het congres is dé plek waar bestuurders, vrijwilligers, coaches, roeiers en anderen uit de roeiwereld samenkomen om informatie uit te wisselen, kennis te delen en nieuwe ideeën op te doen voor een spetterende toekomst. Naast de plenaire opening en de bedrijvenstands in de hal zijn er diverse workshops, veelal op beleid en toekomst gericht, maar er is ook veel tijd om op een informele manier met elkaar te praten. Centraal bij dit congres staat het vrijwilligersbeleid binnen verenigingen. Daarom is het thema van het congres: “Met elkaar de schouders eronder.” Alle informatie omtrent het congres staat hieronder overzichtelijk uitgewerkt.

Er is tijdens deze dag plek voor ongeveer 260 deelnemers en vol = vol!
Inschrijving is gratis, maar als je zonder afmelding niet aanwezig bent ( uiterlijk 48 uur van te voren) brengen wij 35 euro organisatiekosten per persoon in rekening. Afmelden kan alleen via het wijzigen van uw inschrijfformulier door de link in je bevestigingsmail te gebruiken.