Materiaalverhuur

De roeibond stelt materiaal ter beschikking dat nodig is voor de kamprechters die een wedstrijd begeleiden. Verenigingen die een wedstrijd organiseren, kunnen megafoons, vlaggen, weegschalen en dergelijke huren via de bond.

Motorboten

Boot, motor & bestuurder
€ 195,- per dag of € 153,00,- per halve dag (incl. transport excl. brandstof en verzorging bemanning). Gebruik gedurende de avond/dag voor het evenement wordt eveneens in rekening gebracht.

Bestuurder
€ 57,- per dag of € 36,- per halve dag (incl. reiskosten excl. verzorging bemanning). Dit is bijvoorbeeld voor besturen bootjes WA-baan.

Reserveer tenminste zes weken voor het evenement bij motorbootbeheerder@knrb.nl. Na reservering ontvang je een bevestiging (nationale wedstrijden hebben voorrang).

Vlaggen, megafoons en nog veel meer…

De KNRB verhuurt verschillende materialen die nodig zijn voor het organiseren van een evenement. Denk aan megafoons, stopwatches, verkeershesjes, weegschalen, rode vlaggen, witte vlaggen, startvlaggen, finishvlaggen, EHBO- en reparatiesets en bellen. De organisatie hiervan is uitbesteed aan Okeanos. Via de website van Okeanos vind je het reserveringsformulier.