Aegon

aegon-logo-1024x368

Ook Aegon vindt roeien een prachtsport en dat mag héél Nederland weten!

Vanuit die gedachte is Aegon sinds 2008 sponsor van de roeisport. Aegon begon als ploegsponsor en werd in 2010 hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB). Het Aegon-logo zie je bijvoorbeeld terug op de borst van onze nationale selecties. De sponsorovereenkomst loopt in ieder geval tot en met de Olympische Spelen in Tokio, in 2020.

Als één van de grootste Nederlandse pensioen- en levensverzekeraars, stimuleert Aegon een gezond en vitaal leven. De roeisport past daar prima bij. Ook biedt de roeigemeenschap Aegon mogelijkheden om talenten voor de werkvloer te werven.

Roeien is immers onlosmakelijk verbonden met de studentenwereld en roeiers hebben ongelooflijk veel doorzettingsvermogen. Precies díe combinatie zoekt onze hoofdsponsor in nieuwe collega’s. Zo reikt Aegon jaarlijks de Aegon Bestuursbokaal uit aan het bestuur van de best presterende studentenroeivereniging. Met deze prijs willen we optimale sportprestaties en goed bestuur stimuleren. Het gaat hierbij niet alleen om sport, maar óók om financieel beheer, strategie, communicatie, schadebeperking en de aanwas van nieuwe leden. De winnende vereniging ontvangt € 10.000.