Lorini Sports

Huisjes Sportswear is een familiebedrijf dat in 1978 is opgericht door Gerrit & Truus Huisjes. Inmiddels is de tweede generatie hieraan toegevoegd. Met veel passie runnen Gerrit, Geral & Aletta het bedrijf.

  Lorini logo
Huisjes Sportswear produceert nu ruim 35 jaar custom made sportkleding voor clubs, verenigingen & bedrijven. De laatste jaren doen ze dat onder onze eigen merknaam Lorini Sports. En maken kleding voor diverse sporten zoals wielrennen, schaatsen, skeeleren, hardlopen, roeien, triatlon, voetbal, hockey, volleybal, handbal en kunnen dat pakket aanvullen met accessoires en vrijetijdskleding. Daarnaast produceren ze ook voor andere labels/ merken.
Door de jarenlange ervaring in de sportwereld weten ze wat de sporter nodig heeft en belangrijk vindt. Elke relatie is even waardevol en iedereen wordt door ons met dezelfde passie geholpen.
Ze hebben een verkoopvestiging in Nederland en Duitsland en werken van daaruit over de hele wereld. De productie is gestart in Nederland en 18 jaar geleden uitgebreid naar Polen.
Naast de mogelijkheid om sportkleding in je eigen ontwerp te bestellen, hebben ze ook een standaard collectie met goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
Sponsoren en partners KNRB