roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Benchmark dashboard 2023 nu beschikbaar

Met de start van het nieuwe seizoen staat er een mooie tool klaar voor alle verenigingen die dit jaar de verenigingsmonitor hebben ingevuld. Deze verenigingen kunnen vanaf vandaag inloggen in het benchmark dashboard. Hierin kunnen zij de resultaten van hun vereniging vergelijken met de resultaten van andere sportverenigingen. De informatie en inzichten uit het dashboard, kunnen input geven voor het (door)ontwikkelen van beleid, focuspunten en acties voor komend seizoen.

In het benchmark dashboard zie je als vereniging de resultaten terug vanuit de verenigingsmonitor 2023. Zo zie je bijvoorbeeld hoe hoog de contributie is bij verenigingen bij jou in de buurt, hoe andere verenigingen inkomsten genereren en hoe andere verenigingen omgaan met onderwerpen zoals ledenbeleid en opleidingen. Om de inzichten nog waardevoller en specifieker te maken, kun je in het dashboard door middel van filters benchmarkgroepen instellen.

Hoe werkt het dashboard?

Hoe het dashboard werkt, wordt kort uitgelegd in deze video. Wil je weten hoe je ├ílles uit het dashboard kunt halen? Meld jezelf dan aan voor het webinar op woensdagavond 11 oktober van 20.00 tot 21.00 uur.

Inloggen en vragen 

De secretarissen van alle verenigingen die de verenigingsmonitor dit jaar hebben ingevuld hebben een mail ontvangen over hoe zij kunnen inloggen.

Lukt het jou niet om in te loggen of heb je een vraag over de verenigingsmonitor of het gebruik van het benchmark dashboard? Neem dan contact op met Luc Rensen door een mail te sturen naar [email protected].