roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Wijzigingen in het bestuur van de KNRB

Vanaf 9 april is de samenstelling van het bestuur van de KNRB gewijzigd. Tijdens de AV zijn er twee bestuursleden afgetreden, één bestuurslid in een nieuwe functie aangesteld en we mogen weer een heel nieuw bestuurslid verwelkomen.

Jenny van Dobben de Bruijn – Secretaris KNRB

Vanaf 9 april verwelkomen wij Jenny van Dobben de Bruijn als nieuwe Secretaris KNRB. Jenny heeft Rechten/Rechtsfilosofie gestudeerd in Leiden en is momenteel woonachtig in Amsterdam. Ze is in het verleden lid geweest van verschillende roeiverenigingen, namelijk: NJORD (6 jaar), Christ Church college (1 maand), Nereus (6 jaar) en Vesper (3 maanden). Sinds 2013 is Jenny lid van De Hoop.
Jenny neemt de functie van Hélène als Secretaris per direct over en is te bereiken via [email protected].

Hélène Fobler – Commissaris Vrijwilligersbeleid en Opleidingen

Hélène maakt al sinds 2015 deel uit van het bestuur van de KNRB. Zij is sindsdien de Secretaris van het bestuur van de KNRB geweest. Met het vertrek van IJsbrand zag Hélène een nieuwe uitdaging in de vacature van Commissaris Opleidingen, waar nu ook het aandachtsgebied Vrijwilligersbeleid aan is toegevoegd. Hélène is vanaf nu te bereiken onder een nieuw emailadres: [email protected].

IJsbrand Haagsma

Na twaalf jaar neemt het bestuur afscheid van IJsbrand Haagsma. IJsbrand heeft zich jarenlang ingezet in het bestuur van de KNRB en is nu aan het eind van zijn bestuurstermijn. We willen hem enorm bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren.