roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

De KNRB biedt meerdere Empachers aan

De KNRB biedt meerdere Olympic edition Empachers met bouwjaar 2021 aan. Inclusief de opties (o.a. carbon strips op de taft, carbon voetenbord). Hieronder alle informatie.


Biedingen en vragen uitsluitend via de mail

Alle biedingen en eventuele vragen verlopen uitsluitend via een mail aan [email protected] o.v.v. bieding materiaal, rubriek/nummer en omschrijving item. Biedingen die de KNRB op andere wijze dan via dit mail adres bereiken zullen helaas niet worden meegenomen.

De boten zullen worden verkocht aan de hoogste bieder boven de genoemde minimum vraagprijs. Bij twee of meer biedingen van gelijke hoogte zal er geloot worden. De boten zijn per direct beschikbaar en kunnen na ontvangst van de betaling worden opgehaald op de Bosbaan.

Deadline biedingen

Geïnteresseerden kunnen tot en met vrijdag 29 december 23:59 uur een bod op een of meerdere boten uit onderstaande lijst (o.v.v. nummer en/of item) uitbrengen.

Welke boten worden verkocht?

Onderstaand een weergave van de materialen. De boten zijn voorzien van een minimum prijs. Biedingen onder de minimum prijs worden buiten beschouwing gelaten.

De boten zijn weinig gebruikt en worden verkocht inclusief riggers en bankjes. Tegen meerprijs zijn ook riemensets verkrijgbaar. Alle boten zijn Olympic edition. Inclusief de opties (o.a. carbon strips op de taft, carbon voetenbord).

Specificaties (alle bedragen zijn incl. BTW)

Nr.MerkTypeNaam bootType nr.BouwjaarRiggersMinimum prijs incl. btwOpmerkingen
1Empacher4-KNRB 98X552021Backwing€22.500,-OS
2Empacher4-KNRB 100X552021Backwing€22.500,-LUCERNE 2021

1. Olympic edition Empacher 4- met serienummer: X55I003 (Bieden vanaf €22.500,- incl. BTW)
2. Olympic edition Empacher 4- met serienummer: X55I012 (Bieden vanaf 22.500,- incl. BTW)