roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

De KNRB & outdoor merk 'Rab' beginnen samenwerking

De Koninklijke Nederlandse Roeibond en premium outdoor merk Rab slaan de handen ineen en voorzien de ‘TeamNL Roeien’-staf van waterdichte uitrusting en steken alle nationale jury-leden in gloednieuwe outfits.

Met de ondersteuning van Rab hebben de coaches en begeleiding van nationaal roeiteam TeamNL Roeien en Talent TeamNL sinds dit jaar de beschikking over volledig waterdichte jassen en regenbroeken. Ook zijn alle jury-leden voorzien van nieuwe kleding voor een moderne en herkenbare uitstraling tijdens de nationale wedstrijden. Tot slot wacht de winnaars van de KNRB Eerstejaars-, Development- en Junioren Instroom klassementsvelden een mooie verrassing.

De KNRB en Rab zullen de KNRB klassementwinnaars van het EJK, DK en JIK voorzien van gloednieuwe duffeltassen.

De KNRB & premium outdoor merk ‘Rab’ beginnen samenwerking

Patrick Baars, verantwoordelijk voor de marketing in West-Europa: “Nederland heeft een rijke traditie in roeien, en wij bij Rab zijn verheugd om samen te werken met de KNRB om dit te ondersteunen. Door het aanbieden van onze hoogwaardige en duurzame outdoor kleding, hopen we het comfort van het TeamNL Roeien begeleidingsteam te verbeteren, ongeacht de weersomstandigheden. Onze gezamenlijke toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit maakt deze samenwerking bijzonder waardevol. Daarnaast geloven we dat onze kleding de juryleden een professionele en herkenbare uitstraling zal geven, wat bijdraagt aan de algehele kwaliteit en uitstraling van de nationale wedstrijden.”

“Deze samenwerking biedt ons een geweldige kans om te laten zien hoe onze producten kunnen bijdragen aan meer comfort bij het sporten in de natuur en zal ook de naamsbekendheid van het merk in Nederland te versterken.”

Klassementwinnaars

Tijdens het weekend van de Northwave Regatta worden de klassementwinnaars van het KNRB Development klassement (DK) en het Junioren Instroomklassement (JIK) gehuldigd. Een week later is het de beurt aan de winnaars van het KNRB Eerstejaarsklassement (EJK). De KNRB en Rab zullen alle winnaars van gloednieuwe duffeltassen voorzien, ter waarde van €120,00.

Over Rab

Rab is een outdoor merk dat al meer dan 40 jaar hoogwaardige outdoor kleding en uitrusting maakt. Rab is opgericht door klimmer Rab Carrington en het staat bekend om zijn technische en hoge kwaliteit producten die ontworpen zijn voor volledige bescherming en comfort in de meest uitdagende weersomstandigheden.

Rab combineert innovatieve technologieën met de beste materialen om kleding en uitrusting te maken die duurzaam, functioneel en veelzijdig zijn. Een van de kernwaarden van Rab is duurzaamheid. Het merk zet zich in voor het minimaliseren van haar footprint door middel van duurzame productieprocessen, gebruik van gerecyclede materialen en het aanbieden van reparaties en tweedehands producten.

Rab’s assortiment varieert van dons jassen en waterdichte kleding tot slaapzakken en matten, allemaal ontworpen om avonturiers en outdoorliefhebbers te ondersteunen bij hun avontuur in de natuur, ongeacht de omstandigheden.

Bezoek de website en webshop van Rab om het hele assortiment te ontdekken en meer te leren over hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.