roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Digitale sessies met voorzitters

Afgelopen week zijn er een aantal digitale sessies met voorzitters van verenigingen georganiseerd, ter vervanging van de voorzittersdiners. Deze sessies zijn, net als de diners, bedoeld om elkaar in een informele setting beter te leren kennen, op de hoogte te blijven wat er binnen de verenigingen speelt en aan te geven waar het bestuur van de KNRB zich mee bezig houdt.

Wegens het succes van de vorige sessies is er besloten om nog twee extra bijeenkomsten te organiseren, om verenigingen die nog niet hebben deelgenomen ook de kans te geven om aan te sluiten.

Omdat wij ons kunnen voorstellen dat er momenteel juist behoefte is om met elkaar te delen wat er speelt binnen de verenigingen en het bestuur van de KNRB, willen wij alle voorzitters in Nederland wederom graag uitnodigen voor een digitale sessie met de voorzitter van de KNRB. Ook als je dit jaar al aanwezig geweest bent bij één van de fysieke voorzittersdiners, nodigen wij je van harte uit om deel te nemen. Alle voorzitters hebben een mail gekregen met daarin de aanmeldlink.

Om de sessie overzichtelijk te houden, is er voor elke sessie plaats voor maximaal 10 voorzitters. De extra sessies vinden plaats op:

  1. Dinsdag 19 mei 16:30 – 18:00 uur
  2. Woensdag 20 mei 10:00 – 11:30 uur


Ben je een voorzitter en heb je de mail niet gehad of heb je andere vragen? Dan kun je contact opnemen met Tessa Truijens via [email protected].

Digitale sessie van 12 mei 2020