roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Doe mee met de Sportactie

Samen met Albert Heijn, de sportbonden, gemeenten en sportclubs wordt de sport na de zomervakantie vol in de schijnwerpers gezet. De sportactie staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van de NOC*NSF Nationale Sportweek en de landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’. Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij minimaal €10 aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig tien digitale sportzegels in de AH-app. Tot en met 25 oktober kun je deze digitale zegels verzilveren bij de deelnemende sportclubs en proeflessen volgen. Zo hopen we zoveel mogelijk mensen te laten proeven van sport!

De sportactie is een uitgelezen kans om mensen te laten ‘proeven’ hoe leuk het is om bij jouw club te sporten. Door je aan te melden voor Clubbase en met jouw club mee te doen aan de sportactie, laat je veel mensen genieten van sport en bewegen, zet jij jouw sport(club) op de kaart én kun je nieuwe leden verwelkomen!

Nice to know: 25% van de deelnemers aan de vorige sportactie werd daadwerkelijk lid van een sportclub en 35% overwoog om lid te worden.

Planning Sportactie 2020

Hoe doe je mee?

Stap 1: Club aanmelden
Om mee te kunnen doen aan de sportactie, moet je jouw club eerst aanmelden op Clubbase. Dit doe je met je Sportprofiel. In deze tutorial leggen we je uit hoe je dit moet doen.

Stap 2: Clubprofielgegevens invullen
Nu kun je bij ‘Clubbeheer’ belangrijke informatie over je club toevoegen, zoals een beschrijving, een logo, contactgegevens en eventueel nog wat mooie foto’s. Dit is nodig om mee te kunnen doen aan de sportactie.

Stap 3: Aanmelden voor de sportactie
Als je de gegevens bij ‘Clubbeheer’ hebt ingevuld, kun je jouw club aanmelden voor de sportactie. Dit doe je door op de pagina van de sportactie op aanmelden te klikken.

Stap 4: Aanbod aanmaken
Nu is jouw club bijna helemaal klaar voor de sportactie! Geef via ‘Aanbod’ aan welke leuke proeflessen je tijdens de sportactie gaat organiseren. Heb je nog vragen over je aanbod? Kijk dan bij onze FAQ!