roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Kiwa en KNRB breiden partnership uit naar de mannen van TeamNL Roeien

Certificeringsbedrijf Kiwa ondersteunt de roeisport al vele jaren. Wat begon in 1992 met sponsoring van de Olympisch Goud winnende Holland Acht (1996), groeide via ‘Project 2020’ in 2014 en de Vrouwen Acht sinds het EK 2019 uit tot partner van de volledige vrouwenselectie. En daar blijft het niet bij: vanaf mei dit jaar ondersteunt Kiwa ook de voltallige TeamNL Roeien mannensectie.

“We zijn trots op de verbreding van het partnership met Kiwa in de roeisport, een zeer welkome stimulans die het presteren op topniveau mede mogelijk maakt

Christa Grootveld, algemeen directeur KNRB.

“We zijn als Kiwa al heel lang betrokken bij het roeien. Nog altijd willen we TeamNL Roeien ondersteunen om topprestaties te bereiken, want net als bij ons, is Kwaliteit de drijfveer. Op eigen kracht successen behalen, dat vinden wij een prachtig iets. We zijn dan ook trots om mede sponsor te zijn van de gehele equipe”, aldus Paul Hesselink, CEO Kiwa.

Deze week vinden de Europese Kampioenschappen Roeien plaats in Bled, Sloveniƫ. Bekijk het programma en de ploegformaties. De finaledagen van het EK (zaterdag 27 en zondag 28 mei) zijn ook live te volgen via de NOS livestream en de NOS-app met commentaar van Erik van Dijk en Rogier Blink.