roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Kiwa nieuwe partner Vrouwen Acht

Kiwa was tijdens de EK in Luzern al zichtbaar op de boot van Vrouwen Acht
© Merijn Soeters

De Vrouwen Acht van het Aegon Nationaal RoeiTeam kan op weg naar Tokio rekenen op de ondersteuning van Kiwa. Tijdens de Europese Kampioenschappen Roeien in het Zwitserse Luzern, was de naam van het Rijswijkse bedrijf voor het eerst zichtbaar op de boot.

“De samenwerking met Kiwa is zeer welkom”, aldus Hessel Evertse, technisch directeur van de KNRB. “Het bedrijf draagt het roeien al jarenlang een warm hart toe. Dankzij deze nieuwe partner kunnen wij nu de laatste wensen in ons uitdagende programma daadwerkelijk tot uitvoer brengen. Punten die hopelijk net het verschil gaan maken bij de belangrijke toernooien in 2019 en 2020. Het helpt enorm dat we onze weg kunnen vervolgen met de support van zo een fantastisch merk”.

Kiwa ondersteunt de roeisport al vele jaren. ”Na Project 2020, is het ondersteunen van de Nederlandse Vrouwen Acht een mooi vervolg”, zegt George Mentjox, directeur Corporate Communication van Kiwa. “We herkennen ons erg in de ambities om een speler van wereldklasse te zijn. En natuurlijk willen ook wij, net als roeiers,  weerstand (van water) omzetten in vooruitgang!”.

De samenwerking heeft in ieder geval betrekking op 2019, maar de intentie is, van zowel Kiwa als de KNRB, om deze door te zetten in 2020. 

Over Kiwa
Kiwa zorgt met certificering, inspectie, tests, training en consultancy zorgen voor  vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van hun klanten in uiteenlopende marktsecoren. Bij Kiwa werken meer dan 4300 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.