roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Meld je aan voor het Nationaal Roeicongres op 3 februari

De KNRB nodigt je van harte uit voor het Nationaal Roeicongres op zaterdag 3 februari 2024: hét jaarlijkse moment waar de roeiwereld samenkomt om inspiratie op te doen, kennis te delen en te netwerken.

De roeisport groeit en daarbij komen dagelijks verschillende uitdagingen op ons af. Verenigingen zoeken elkaar steeds meer op. Samenwerken en elkaar inspireren zorgt ervoor dat we als roeigemeenschap kunnen werken aan een toekomst waarin we vooruitgang blijven boeken. Naast vooruitgang in maatschappelijke onderwerpen, zoals duurzaamheid en diversiteit & inclusie, zijn ook ledengroei en aanbod van verschillende roeivormen belangrijke onderwerpen. Hoe kunnen we inspelen op alle ontwikkelingen en samen stappen vooruit blijven zetten? Om op zoek te gaan naar een antwoord, is het thema van het roeicongres dit jaar: ‘Met elkaar doorgroeien’.

Vorig jaar op het Nationaal Roeicongres © Merijn Soeters – www.merijnsoeters.com

In het plenaire gedeelte gaan we onder begeleiding van Boyd Welsink, samen met inspirerende sprekers uit de sport en het bedrijfsleven, op zoek naar antwoorden. Na de lunch kun je via de workshops nog meer verdieping vinden. De hele dag is er een kennisplein waar je praktische informatie kunt uitwisselen bij diverse stands. En er is volop gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen.

Locatie

Het congres vindt van 10.00 uur tot 17.00 uur plaats bij het St. Nicolaaslyceum in Amsterdam Zuid. Deze locatie ligt vlakbij treinstation Amsterdam Zuid en de snelweg (A10). Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar naast de locatie.

Voor wie

Alle verenigingsbestuurders, (KNRB) commissieleden én enthousiaste verenigingsvrijwilligers zijn welkom en kunnen zich aanmelden. Je kunt deze uitnodiging ook gericht doorsturen. Er is een beperkt aantal plekken, dus meld je direct aan.