roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Monica Visser stopt als algemeen directeur van de KNRB

Monica Visser heeft onlangs het bestuur laten weten dat zij per 2022 de Koninklijke Nederlandse Roeibond gaat verlaten. Monica heeft 10 jaar met succes de functie van directeur vervuld. De werving en selectie voor haar opvolger wordt op korte termijn gestart zodat Monica in het najaar haar opvolger kan inwerken en zich op de toekomst kan richten.

“Vanuit het bestuur begrijpen de keuze van Monica en bedanken haar voor haar jarenlange inzet en betrokkenheid. We hebben er vertrouwen in dat we tijdig een goede opvolger zullen vinden”, aldus Rutger Arisz.

“Eind dit jaar ben ik 10 jaar verbonden aan de bondsorganisatie waar ik mij al die tijd met veel plezier en bevlogenheid heb ingezet voor ‘onze’ prachtige roeisport. Zo’n werkjubileum is een mooie markering om nieuwe toekomstwegen in te slaan. Ik denk dat het ook voor de KNRB een goed moment is dat ik het stokje overdraag aan een opvolger die de volgende jaren samen met het bestuur het beleid en de organisatie verder vorm kan geven. Nu verheug ik mij op de Spelen waarbij Nederland goed vertegenwoordigd is en onze Olympische en Paralympische roei-equipe met maar liefst 60 roeiers en begeleiders vanaf 23 juli in de startblokken staan om het beste van zichzelf te laten zien”, aldus Monica Visser.

Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met Esli de Kok via [email protected].