roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Opening Watersport Hotspot aan de Grote Rietplas – start van roeivereniging DRV34

Afgelopen zaterdag, 28 augustus, is de Watersport Hotspot aan de Grote Rietplas geopend en stak de roeivereniging DRV34 van wal. Als samenwerkende watersportverenigingen hebben ze deze dag activiteiten georganiseerd om een indruk te geven van de watersporten die plaatsvinden aan de Grote Rietplas. Het programma bestond uit een proefles roeien, een demonstratie kanoën, een demonstratie van de reddingsbrigade gevolgd door de officiële opening en tot slot een een drankje.

DRV34 heeft ervoor gekozen om samen met met Watersport Drenthe en de Reddingsbrigade Zuid Oost Drenthe, waarmee ze de locatie aan de Grote Rietplas delen, om een mooie, rustige start te maken. ‘Een start waar watersport aan de Grote Rietplas centraal staat. Voor de (beoogde) leden, voor alle passanten, voor onze partners en zeker ook voor alle buurtbewoners die de ontwikkelingen rond de Grote Rietplas op de voet hebben gevolgd’.

Lid worden?

Wil je ook roeien bij deze nieuwe roeivereniging aan de Grote Rietplas in Emmen kijk dan op DRV34.nl voor meer informatie. Zie hier hoe je lid kunt worden. Je kunt je ook opgeven voor proeflessen en in september kun je een introductiecursus volgen.