roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Vereniging verduurzamen? Beantwoord deze dertien vragen

De KNRB wil samen met Missie H2 een belangrijke stap zetten richting een duurzame toekomst voor verenigingsaccommodaties. Beantwoord dertien vragen over duurzaamheid om actief bij te dragen aan een duurzame toekomst én maak kans op een Olympisch kledingpakket voor één van je bestuurders.

Waarom is deelname belangrijk?

De KNRB wil verenigingen kunnen ondersteunen bij het realiseren van duurzame veranderingen en nieuwe mogelijkheden ontdekken die waardevol zijn voor verenigingen. Om deze ondersteuning te kunnen bieden, is er inzicht nodig in specifieke uitdagingen en barrières op het gebied van verduurzaming van verenigingsaccommodaties. Hoe meer input, hoe beter we in staat zijn om op maat een plan te ontwikkelen, zodat we samen met Missie H2 en haar partners (o.a. Eneco, Remeha en Toyota) doelgerichte ondersteuning kunnen bieden. Ga naar de vragenlijst en maak kans op een olympisch kledingpakket.

Missie H2 geeft positieve energie aan de verduurzaming van watersportverenigingen

Het partnerschap tussen KNRB en Missie H2 is een initiatief om gezamenlijk te werken aan een duurzame toekomst voor de watersport in Nederland. Beide organisaties zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid niet alleen belangrijk is voor het milieu, maar ook bijdraagt aan de toekomstbestendigheid van de watersportsector.