roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Vrijwilliger van het jaar 2019

Elke roeivereniging heeft ze: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan roeien en talent zich kan ontwikkelen. Is er op jouw vereniging een vrijwilliger die andere vrijwilligers extra motiveert en inspireert om hun bijdrage te leveren? Of een andere bijzondere bijdrage levert en onze mooie roeisport promoot? Geef jouw vrijwilliger een podium en nomineer hem of haar voor de vrijwilliger van het jaar verkiezing 2019.

Als vereniging de actie promoten? Maak gebruik van deze toolkit.

Planning vrijwilliger van het jaar 2019
Vanaf vandaag, 25 november, kan er via onderstaand formulier een vrijwilliger worden genomineerd. Deze nominatieronde loopt tot maandag 9 december. Op maandag 9 december zetten we alle genomineerde vrijwilligers in een overzicht en start de stemperiode die tot en met 27 december loopt. Op vrijdag 27 december tellen we de stemmen en kijken we wie tot de laatste drie behoort.

Van drie vrijwilligers wordt in januari op hun vereniging een video gemaakt waarin ze zich kunnen voorstellen. Zie hieronder de video van vorig jaar:

Vanaf vrijdagmiddag 27 december start de tweede stemronde voor de top 3 vrijwilligers. Deze stemronde sluit op donderdag 23 januari en bepaald uiteindelijk wie de vrijwilliger van het jaar 2019 gaat worden.

De vrijwilliger van het jaar mag de KNRB-wisselprijs voor Vrijwilliger van het jaar in ontvangst nemen op het Aegon Nationaal Roeicongres op zaterdag 25 januari 2020.

Draag jouw Vrijwilliger van 2019 voor!

Please select a valid form