roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Over KNRB

KNRB Roei-instructeurscongres

De KNRB organiseert jaarlijks voor roei-instructeurs een congres om kennis te vergroten, te leren van elkaar en van verschillende experts. Het volgende congres staat in het teken van het centrale thema KEY (Keep Educating Yourself) en is gepland op woensdag 19 april bij Joinn! in Utrecht.

Als instructeur wil je je graag blijven ontwikkelen. Hoe maak ik mijn instructies leuker? Hoe breng ik mijn roeiplezier over naar anderen? Hoe zorg ik dat nieuwe roeiers net zo enthousiast over onze mooie sport worden als ik al ben? Hoe leren mensen? Je gaat naar huis met een plan waar je direct zelf mee aan de slag kunt als instructeur op jouw roeivereniging. 

De volgende sprekers komen aan het woord:

  • Marien Mortier, ervaren RC-4 coach en nu actief als wedstrijdcommissaris bij Cornelis Tromp in Hilversum
  • Sven Walleze, werkzaam bij sportjeal.com waar hij trainers en coaches leert hoe een vereniging gestelde doelen kan behalen
  • Bert Cocu, ervaren (prof)coach bij zowel nationale als internationale verenigingen
  • Laura Jonker, bewegingswetenschapper gespecialiseerd in het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling voor individuen en teams

Meld je nu aan via deze link.

Contact

Afdeling Sportparticipatie

Het Roei-instructeurscongres wordt georganiseerd door de co√∂rdinator opleidingen. Contact opnemen kan via [email protected].

KNRB bestuur

De verantwoordelijk bestuurder is de commissaris opleidingen.