roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Week van Goed Sportbestuur

Een goed sportbestuur is onmisbaar om er voor te zorgen dat sporten leuk is en leuk blijft. Dat weet iedereen, maar toch is het goed daar eens wat langer en intensiever bij stil te staan.
Daarom organiseert NOC*NSF samen met talloze maatschappelijke partners zoals het Kennis Centrum Sport, Kuperus en Co, BMC Advies, CMS Advocaten, Muijzers Advies, Wagner, KNRB – gRoei, de KNVB,┬á Supervisie Sportbestuur, het Sport Professionals Network, Rabobank, de Doping Autoriteit, het Instituut voor Sport Rechtspraak en de USBO, in de eerste week van de lente de Week van Goed Sportbestuur.

In deze Week van Goed Sportbestuur geven we extra aandacht aan de sportbestuurders. Met de kennis die we samen hebben en met de ontwikkeling van de nieuwe Code Goed Sportbestuur geven we hen in deze week meer inzicht in wat besturen in de sport leuker en gemakkelijker kan maken.   

De Week van Goed Sportbestuur wordt georganiseerd voor bestuurders van sportbonden, verenigingsbestuurders of andere geïnteresseerden die met de nieuwe Code Goed Sportbestuur willen gaan werken. Ook ondersteuners van verenigingen, gemeenten en lokale sportservice bureaus kunnen elkaar ontmoeten en nieuwe kennis opdoen. De inhoud van de nieuwe Code Goed Sportbestuur en bijbehorende tools en mogelijkheden komen op verschillende manieren voor de verschillende doelgroepen aan bod.

Voor meer informatie en het programma over de Week van Goed Sportbestuur klik hier.