roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Save the date Nationaal Schoolroei Kampioenschap: vrijdag 2 juni 2023

In 2023 organiseert de KNRB weer het Nationaal Schoolroei Kampioenschap (NSRK). Dit jaarlijks terugkerende evenement is voor verenigingen de uitgelezen kans om middelbare scholieren uit te nodigen op de club en kennis te laten maken met de roeisport. Op deze dag strijden ervaren en onervaren scholieren tegen elkaar om de wisselbeker voor de ‘Beste Roeischool van Nederland’.

Dit jaar vindt het kampioenschap opnieuw plaats op:
vrijdag 2 juni 2023

Ter voorbereiding op het kampioenschap trainen scholieren door heel Nederland onder leiding van bij de KNRB aangesloten roeiverenigingen. Benader daarom scholen om te komen schoolroeien bij jullie op de vereniging met als afsluiter het NSRK.

Benieuwd hoe je schoolroeien kan opzetten?

Lees dan het stappenplan schoolroeien door en/of mail met de KNRB commissie schoolroeien via [email protected]. Heb je als vereniging al eens eerder deelgenomen aan het NSRK? Benader dan opnieuw de scholen met wie er toen is geroeid en maak ze warm om dit jaar weer mee te doen!

Promotiemateriaal, meer informatie over inschrijvingen en het evenement volgt binnenkort. Voor nu kan je je vast inlezen in de informatie van voorgaande edities via de landingspagina schoolroeien.

Bij vragen kan je mailen naar [email protected].