roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Sprekers Instructeurscongres bekend

Volgende week woensdag 19 april vindt het jaarlijkse Instructeurscongres plaats met dit jaar als thema “KEY” (Keep Educating Yourself). De sprekers zijn inmiddels bekend. De volgende personen zullen hun ervaringen delen en deelnemers inspireren zelf in de praktijk aan de slag te gaan:

Marien Mortier, ervaren RC-4 coach en nu actief als wedstrijdcommissaris bij Cornelis Tromp in Hilversum. Zelf skifft hij regelmatig in de vroege uurtjes op de Eem.

Sven Walleze, werkzaam bij sportjeal.com. Hier leert hij trainers en coaches hoe een vereniging haar gestelde doelen kan behalen, zowel in de top- als in de breedtesport.

Bert Cocu, ervaren (prof)coach bij zowel nationale als internationale verenigingen. Bert is nu voornamelijk actief in Eindhoven en omgeving.

Laura Jonker, bewegingswetenschapper gespecialiseerd in het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling voor individuen en teams. Ze heeft haar eigen bedrijf in dit vakgebied, genaamd XOET.

Schrijf je nog snel in! Aanmelden kan via onderstaande knop. Meer informatie over het Instructeurscongres is te vinden op deze pagina.