Regiobijeenkomsten

Aankondiging Regiobijeenkomsten Voorjaar 2019

Komende periode staan er weer regiobijeenkomsten op de planning. Bestuursleden kunnen zich nu aanmelden via de volgende link (of via de secretaris van de vereniging).

  • 2 april bij roeivereniging Gouda
  • 3 april bij roeivereniging Jason (Arnhem)
  • 9 april bij roeivereniging Thêta (Eindhoven)

De ontvangst van de regiobijeenkomsten is om 19:00 uur en de start om 19:15 uur. Rond 21:00 uur zal het programma eindigen.

Onderwerpen die aan bod komen: gemeenschappelijke belangen waterrecreatie, e-licentie en het binden en boeien van vrijwilligers.

Regiobijeenkomsten Najaar 2018

De regiobijeenkomsten zijn weer achter de rug. Dank aan RV Jason en RIC voor de gastvrijheid. Tijdens de regiobijeenkomsten hebben we met elkaar gesproken over de uitkomsten van de ledenenquête, veiligheid en de Evenementenlicentie voor indoorroeiers. U kunt de presentatie nog eens nalezen als u deze via de zijbalk ‘downloads’ opent.

Regiobijeenkomsten voorjaar 2018

De regiobijeenkomsten zitten er weer op voor dit voorjaar. Wij zijn te gast geweest bij de Zwolsche Roei- en Zeilvereniging en de Zaanlandsche Zeil Vereeniging, de KNRB bedankt hen voor de gastvrijheid. Tijdens de bijeenkomsten stonden het individueel lidmaatschap en het instructie geven, hoe en wanneer centraal.

In Zaandam werden alle aanwezigen voor een moment op het verkeerde been gezet door Theatergroep Helder, die met een kort optreden een AV naspeelde. Vele deelnemers herkenden diverse elementen. Een leuk extra stukje tijdens deze regiobijeenkomst.