roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Nomineer Vrijwilliger van 2018

Achter alle roeihelden staan nog grotere helden: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan roeien en talent zich kan ontwikkelen. Je kent ze vast. Ook jouw roeivereniging heeft ze.

De anonieme helden die al hun tijd geven voor de vereniging. Voor dag en dauw. Vanuit hun hart.

Die vrijwilligers verdienen een podium.

Jaarlijks maken honderden vrijwilligers de roeisport nog mooier en leuker

Jaarlijks maken honderden vrijwilligers de roeisport nog mooier en leuker

Nomineer Vrijwilliger van 2018
Ben jij bestuurslid van een vereniging en wil jij een ijzersterke vrijwilliger extra bedanken voor zijn/haar tomeloze inzet? Is er op jouw vereniging een vrijwilliger die andere vrijwilligers extra motiveert en inspireert om hun bijdrage te leveren? Of een andere bijzondere bijdrage levert en onze mooie roeisport promoot? Nomineer diegene onderaan deze pagina voor de titel Vrijwilliger van 2018.

Welke vrijwilliger komt er bij jou naar boven?
Draag jouw onmisbare vrijwilliger voor t/m zondag 2 december. Zij maken het, week in, week uit, mogelijk om van roeien te genieten.

Jury van KNRB bestuursleden formeert top drie
Onze bestuursleden Hélène Fobler (secretaris), Feike Tibben (commissaris sportontwikkeling) en IJsbrand Haagsma (commissaris wedstrijden en opleidingen) beoordelen alle inzendingen en formeren drie genomineerden.

Drie genomineerden in beeld
De drie vrijwilligers zullen in december op hun vereniging bezocht worden door onze digitale mediapartner Refreshworks. Zij maken een bijzondere video waarin we elke vrijwilliger voorstellen. Fijne bijkomstigheid: de vereniging komt ook in de spotlight.

Roeiwereld kiest uiteindelijke winnaar
Via Facebook zal roeiend Nederland in januari, na het zien van de video, de uiteindelijke winnaar kiezen. Op deze manier wordt de prijs door de roeiwereld gedragen en wordt jouw vrijwilliger én vereniging extra in het zonnetje gezet.

Ontvang wisselprijs
De vrijwilliger van het jaar mag de KNRB-wisselprijs voor Vrijwilliger van het jaar in ontvangst nemen op het Aegon Nationaal Roeicongres op zaterdag 26 januari 2019.

KNRB Wisselprijs in 2016

Win een uitgebreid VIP arrangement op de World Cup III in Rotterdam
Volgend jaar hebben we een prachtig World Cup evenement in eigen land. De Willem–Alexander baan is van 12-14 juli het decor van spannende roeiwedstrijden op wereldniveau. Hoe leuk is het als de vrijwilliger van het jaar een uitgebreid VIP arrangement wint op de finaledag. Mét een introducé? Zie jij jouw vrijwilliger al stralen bij dit persoonlijke cadeau?

Draag jouw Vrijwilliger van 2018 voor!

Please select a valid form