roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Over KNRB Partners en suppliers

Partners

In samenwerking met onze partners “Nederlandse Loterij”, “Topsport Amsterdam”, “Kiwa”, “Missie H2”, “Odido” en “Northwave Cyber Security” bouwt de KNRB samen met haar leden door aan de in 2022 gestelde meerjarenthema’s: Groei, Toonaangevend, Verbonden, Duurzaam, Vitaal en Diversiteit & Inclusie.
Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij wil sport en bewegen voor iedereen mogelijk maken, zodat Nederland gelukkiger en gezonder wordt. Nederlandse Loterij is partner van TeamNL Roeien.
Topsport Amsterdam

Ondersteuning in faciliteiten en diensten van TeamNL Roeien waaronder de topsportkeuken en begeleiding in krachttraining op het Olympisch Trainingscentrum aan de Bosbaan.

Kiwa

Kiwa zorgt door certificering, inspectie, tests, training en consultancy voor vertrouwen in de producten, services, processen, managementsystemen en medewerkers van klanten in uiteenlopende marktsectoren. Bij Kiwa werken meer dan 4700 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.
Missie H2

Missie H2 en TeamNL Roeien geven positieve energie aan de energietransitie. Het doel om samen met de overheid en een groot aantal Nederlandse bedrijven een volledig functionerende waterstofmarkt in 2030 te kunnen bekrachtigen tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in de zomer van 2024, als eerste land ter wereld! Samen maken we Nederland hét Waterstofland 2030.

Odido

Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Sinds september 2023 ondersteunt Odido TeamNL Roeien op weg naar de Olympische Spelen 2024, het WK Roeien 2026 in Amsterdam en verder.
Northwave

Northwave Cyber Security biedt allesomvattende cybersecurityservices en unieke oplossingen voor specifieke problemen. Sinds 1 januari 2024 ondersteunt Northwave de KNRB en TeamNL Roeien.


Federatie Sloeproeien

Op dinsdag 7 september 2021 hebben de besturen van de Koninklijke Nederlandse Roeibond en de Federatie Sloeproeien Nederland (FSN) een overeenkomst ondertekend om samenwerking tot stand te brengen waarmee we gezamenlijk de roeisport in de breedte vertegenwoordigen en verder kunnen ontwikkelen.