roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Over KNRB Partners en suppliers

Partners

Nederlandse Loterij

Partner TeamNL Roeien

Nederlandse Loterij wil sport en bewegen voor iedereen mogelijk maken, zodat Nederland gelukkiger en gezonder wordt. Daarom is Nederlandse Loterij trotse sponsor van Team NL en daarmee ook van TeamNL Roeien.

Door topsporters te laten excelleren. Want zíen sporten, dóet sporten. En sport brengt mensen samen. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. 

Meer over de Nederlandse Loterij vind je hier.


KIWA

Vrouwen

Kiwa is wereldwijd actief  op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Kiwa zorgt door certificering, inspectie, tests, training en consultancy voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemena en medewerkers van klanten in uiteenlopende marktsectoren. Bij Kiwa werken meer dan 4700 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Ga naar de website van KIWA.

Missie H2

TeamNL Mannen en Para

Het doel van de missie is om de bekendheid met de duurzame mogelijkheden van waterstof onder het Nederlandse publiek te vergroten en een brede beweging op gang te brengen ten behoeve van de energietransitie.

Wil je meer weten over waterstof? Neem dan een kijkje op de website.