roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Over KNRB KNRB bijeenkomsten

KNRB Roeicoachcongres  

Ieder jaar organiseert de KNRB een congres speciaal voor roeicoaches. Hierbij staat het verbreden van jouw coach-kennis centraal, zowel door van andere coaches als van verschillende experts te leren. In 2024 vindt het KNRB Coachcongres plaats op 12 oktober bij de Methaal Kathedraal in Utrecht en heeft een Olympisch tintje.

Gedurende de dag kijken we terug op de Spelen en het proces naar de spelen toe voor roeiers en coaches. We zullen ons richten op de laatste ontwikkelingen in de roeisport, met boeiende sessies en workshops die specifiek zijn ontworpen om jou als coach verder te helpen. Het congres biedt een unieke gelegenheid weer eens bij te praten met je medecoaches, inzichten te delen en te leren van experts binnen de sport.

Belangrijke details:

  • Datum: 12 oktober 2024
  • Tijd: 11:30 – 17:00 uur
  • Locatie: Metaal Kathedraal, Utrecht
  • Thema: Olympische Spelen
  • Beschikbaarheid: 60 plekken

We werken aan een inspirerend programma dat terugkijkt op de ontwikkelingen in de roeisport van afgelopen jaren. Speciaal voor KNRB opgeleide coaches staat de inschrijving al open. Meld je snel aan, er zijn slechts 60 plekken beschikbaar.

Kosten en aanmelden
Je kunt je vanaf heden aanmelden voor het Coachcongres. Voor coaches met een KNRB diploma is het evenement gratis. Coaches zonder KNRB diploma betalen €45.

Wil jij weer nieuwe stappen zetten als coach en met een hoofd vol nieuwe inzichten en ideeën aan de slag? Schrijf je eenvoudig in voor het KNRB Coachcongres op 12 oktober via onderstaande link.

Contact

Afdeling Sportparticipatie

Het Roei-instructeurscongres wordt georganiseerd door de coördinator opleidingen. Contact opnemen kan via [email protected].

KNRB bestuur

De verantwoordelijk bestuurder is de commissaris opleidingen.

Downloads