roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Nieuws Artikel

Schrijf je in voor de buitenlandse zomertocht Unstrut-Saale

Ook dit jaar organiseert de toercommissie van de KNRB verschillende buitenlandse toertochten. Deze tochten zijn erg populair. De toertochten over de Maas en de Thames zitten inmiddels vol, maar er zijn nog plekken vrij voor de zomertocht over de Saale in Duitsland.

De zomertocht Unstrut-Saale II vindt plaats van 16 juni tot en met 23 juni. De tocht is op nieuw vaarwater en gaat door een prachtige omgeving. Er zijn nog plekken beschikbaar voor meerdere ploegen. Daarom zijn de inschrijvingen nog geopend tot 8 maart. Je hoeft je niet met een complete ploeg in te schrijven, tweetallen van verschillende verenigingen kunnen we namelijk samenvoegen.

Ben je ge├»nteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact op met Femmy Lieben via [email protected].

Toeroverzicht

PeriodeVaargebiedTochtData
AprilDe Maas (Nederland)I25 april t/m 28 april 2024VOL
II28 april t/m 1 mei 2024VOL
JuniDe Saale (Duitsland)I9 juni t/m 16 juni 2024VOL
II16 juni t/m 23 juni 2024Schrijf je in
Aug/sepDe Thames (Engeland)I30 augustus t/m 7 september 2024VOL
II7 september t/m 15 september 2024VOL

Botenwagenproject

Voor degenen die niet met een georganiseerde tocht mee willen, maar meer op eigen gelegenheid willen roeien, staan er dit jaar in het buitenland in de maanden juni, juli en augustus ook twee botenwagens met ieder twee wherries klaar voor mooie tochten. Deze botenwagens staan rondom Berlijn in Gr├╝nau en Priepert. Meer informatie over vind je op deze pagina.