roeien.nl knrb.nl KNRB store
Mijn RoeienMijn Vereniging
Kennisplein Beleid & organisatieJunioren

Praktische tips

Om verenigingen te ondersteunen bij het werven en behouden van junioren biedt de KNRB verschillende praktische tips. Hoe vind en bereik je junioren en creëer je als vereniging een inspirerende omgeving voor junioren? En hoe kun je als vereniging aan de slag met het topsegment van het junioren roeien?

Junioren vinden en bereiken

Ontdek effectieve strategieën om junioren te vinden en aan te trekken. Leer hoe je de passie voor roeien kunt delen en nieuwe leden kunt werven. Lees meer.

Juniorenroeien organiseren

Leer hoe je juniorenroeien op jouw vereniging kunt organiseren. Ontvang praktische tips en ideeën om het aantal junioren te laten groeien. Lees meer.

Opvang & instructie

Ontdek hoe je een inspirerende omgeving creëert voor junioren om te leren roeien. Van instructie en coaching tot het organiseren van een juniorenafdeling op de vereniging. Lees meer.

Junioren toproeien

Hier vind je alles wat je moet weten over het talentontwikkelings- en topsportprogramma van de KNRB. De Commissie Junioren Toproeien houdt zich bezig met het behartigen van de belangen van de verenigingen en verenigingscoaches met topjunioren, binnen het topsportbeleid van de KNRB. Lees meer.  

Downloads

Downloaden Infographic - Met elkaar gaan voor meer junioren .pdf - 608 KB